Heb je ook zo’n goede appeloogst? En appels over? Lever ze in!
Stichting Fryske Frucht roept ook dit najaar bezitters van appelbomen op om appels die anders ongebruikt blijven te doneren aan Fryske Frucht.
Van alle verzamelde appels zal de Fryske Frucht appelsap editie 2018 worden geproduceerd, alweer de vijfde editie van dit heerlijke streekproduct. Appels kunnen worden ingeleverd bij één van de zeven Fryske Frucht inleverpunten. Peren zijn ook welkom. De inzamelperiode wordt op 13 oktober feestelijk afgesloten met een Plukfeest.
Appels kunnen, tijdens openingstijden, worden ingeleverd bij: Restaurant De Koningshof in Heerenveen, Restaurant Het Spijshuys in Boornbergum, Restaurant & Partycentrum De Pleats in Burgum, Restaurant De Herberg van Smallingerland in Rottevalle, Café Marktzicht in Drachten, COOP supermarkt in Nieuwehorne en bij Halte It Griene Nest in Sumar.

Lees meer