Cursus wecken & inmaken
Houd je van lekker en smakelijk eten? En heb je een overvloed aan groenten en fruit over van je tuin of krijg je veel voedsel van anderen en weet je niet hoe je dit het beste kunt bewaren? Dan is deze cursus echt iets voor jou!
De cursus bestaat uit 2 dagen waarin we van 10.00 – 15.00 uur aan de slag gaan. De eerste dag staat in het teken van wecken met zoet, de tweede dag gaat onder andere over inmaken met zout en azijn. De verschillende weck- en inmaaktechnieken worden verteld en getoond, je werkt met verschillende hulpmiddelen en uiteraard gaan we heel praktisch aan de slag. Dus een combinatie van theorie en praktijk.

Je kunt ook de helft van de cursus volgen, dus alleen wecken of alleen inmaken.

Voor alle informatie kijk je op de website van Roeach die de cursussen aanbiedt.