Friese Voedsel Safari
In de kinderjaren wordt de basis gelegd voor het voedingspatroon van later. Jong geleerd is oud gedaan! Jullie kunnen als kinderopvang een grote rol spelen en de ouders en verzorgers helpen. Wil jij aan de slag met het thema gezonde en duurzame voeding op jullie kinderopvang, kom dan inspiratie op doen en ga met ons mee op Voedsel Safari!

Datum: woensdag 26 juni 2019
Tijd: Inloop 8:30uur, start 8:45 tot uiterlijk 17:00uur (uiteraard incl. een gezonde duurzame lunch)
Locatie: Burmania BeleefBoerderij, Miedwei 2, Lekkum

Deze Voedsel Safari wordt georganiseerd vanuit het programma Jong Leren Eten. Dit programma wil kinderen van 0 – 18 jaar alles leren over eten! Over groenten, fruit en vlees. En over de herkomst en smaak van voedsel. Het programma wil kinderen meer structureel in aanraking laten komen met informatie en activiteiten over voedsel/voeding. Ze bewustmaken van gezonde, duurzame én lekkere keuzes, en ze die leren maken. Zodat iedereen bewuster eet. In en buiten school en kinderopvang.

Hier willen wij als makelaars Jong Leren Eten van Friesland graag aan bijdragen, maar dit kunnen we niet alleen!

Een uitnodiging met programma volgt, maar zet 26 juni alvast in je agenda of meld je aan  als je zeker wilt zijn van een plekje in de bus! Voel je vrij om deze save the date te delen met mensen uit je netwerk.

Met vriendelijke groet,

Makelaars Jong Leren Eten
Agnes Bakker, IVN regio Noord
Joline Cohen Tervaert, GGD Fryslân